Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin] Udyr

Gramnalajcie12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy wy byście kupowali ten ultimate skin do udyra pomimo że macie już do niego skina? ja mam primal udyr a chce jeszcze kupić skin patheona i kha zix z przeceny jak będzie i oczywiście pakiet brauma

Opublikowano

Nie kupuj go, nie jest godny tej ceny a jezeli masz juz do niego skina to sobie odpuść tym bardziej.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

100 zł za taki syfiasty skin? :D, on zasługiwał na miano legendary co najwyżej, nakręcili hype wokół skórki, dodali avatary, komiks + syfny login screen voila, ogółem jeżeli znasz trochę angielski polecam przeczytać

http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3599473

, lepiej kup sobie do innej postaci, model udyra i jego skinów wygląda jak syf, poczekaj na vu lepiej.

Opublikowano

Opłaca się, sam go kupiłem kilka dni temu i jest ZAJEBISTY. Lepszy od tego eza, ten skin zmienia dosłownie wszystko, ZAJEBIŚCIE jest dopracowany w grze, fajne ma animacje śmierci, inne joke'y jak zmienisz styl itp. Polecam.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Dobra już go kupiłem a wiecie kiedy może będzie rengar nocny łowca ? bo mi zostało jeszcze 2343k rp i czekam na promocje Mecha kha zixa i na tego rengara uwielbiam tych champów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten skin jest Boski , masz 4avatar z q,w,e,r :) +obramki na każde , co do rengara już jest i opyla sie go kupić ;D.

.

Opublikowano

nie polecam wgl kupować skinow jeżeli champ nam się ludzi jak ktoś mainuje champa  to spx  ale do udyra skina nie polecam bo to syf lepiej sobie kupic skina do shena albo mastera według mnie ale wiesz ....

Opublikowano

Jeśli Ci się podoba kup go, poza tym Udyr to dobry pick, bardzo często pojawia się na wysokim elo w jungli z uwagi na bardzo mocne ganki od pierwszych leweli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...